12 mirese celebre – galerie foto

Nuntile celebritatilor au fascinat intotdeauna iar miresele nu au putut trece neobservate.

Iata mai jos cateva exemple de mirese celebre, care au purtat unele din cele mai emblematice rochii din istorie.

Lady Diana Spencer

Da, rochia ei cu mâneci ample din tafta de mătase, decorată cu dantelă, broderie, paiete și aproximativ 10 000 de perle mici ramane in istorie ca una din cele mai fascinante aparitii.

Kate Middleton

Kate Middleton Peste 2 miliarde de oameni au vizionat nunta regala pe 29 aprilie 2011, iar Kate Middleton nu a dezamagit. Pentru că mergea pe covorul rosu, noua ducesă din Cambridge purta o rochie creată de Sarah Burton de Alexander McQueen. „Miss Middleton a lucrat îndeaproape cu Sarah Burton în crearea designului rochiei ei”, a spus Clarence House. Dantela de pe mână și rochia de dantelă franțuzească Chantilly au fost asociate cu pantofii Alexander McQueen.

Elizabeth Taylor

În 1950, Liz Taylor s-a casatorit cu moștenitorul hotelului Conrad „Nicky” Hilton într-o ceremonie la Hollywood. Rochia ei de mătase, a costat 1500 de dolari (aproape $ 14.000 în dolari de astăzi) și a fost un cadou de la studiourile MGM.

Jacqueline Kennedy

Prima viitoare doamnă a SUA purta o rochie de tafta de mătase voluminoasă creata de designerul Ann Lowe, când s-a căsătorit cu John F. Kennedy în 1953. Un corset cu o fustă largă au subliniat talia mică a lui Jackie și un voal de dantelă, care inițial a aparținut bunicii ei, a completat ansamblul super-romantic.

 

Grace Kelly

În 1956, ea a interpretat o prințesă pe ecran în The Swan și apoi și-a asumat rolul în viața reală: Rochia purtată cu mâneci lungi pe care o purta pentru a se căsători cu Prințul Rainier al lui Monaco a fost un cadou de la fostul studio al lui Grace Kelly, MGM. Concepută de designerul de costume Helen Rose – și construită de trei duzini de croitorești de peste șase săptămâni – fantelul de mătase elaborat, tulul de mătase și confecționarea cu dantelă din trandafir era o fantezie pură la Hollywood.

Cindy Crawford

In 1998, supermodelul a ales o rochie simplă de le John Galliano pentru nunta ei care a avut pe o plajă.

Princesa Victoriaa Suediei

Printesa Victoria din Suedia s-a căsătorit cu antrenorul său personal, Daniel Westling, într-o rochie de satin clasic, de la Pär Engsheden, care avea un trena de șaisprezece metri și jumătate.

Nicole Kidman

În 2006, Nicole Kidman și Keith Urban au spus „da” în Sydney. Nicole a aparut într-o rochie de șifon de mătase din fildeș creata de Nicolas Ghesquiere accesorizata cu cercei cu diamant și perle Balenciaga și Fred Leighton.

 Michelle Obama

După o relatie timp de trei ani, Michelle și Barack au spus Da pe 3 octombrie 1992. O iubitoare de moda pe tot parcursul vieții, Michelle Obama a fost uimitoare într-o rochie de ducesa. Ea a accesorizat rochia, care conținea și aplicații florale, cu un voal de prințesă și mănuși de operă.

Angelina Jolie

Actrița și mama a șase copii a ales să poarte o rochie ei care să fie o expresie a creativității copiilor ei. Pentru ziua ei mare, Jolie a purtat o creatie Luigi Massi, croitorul de la Atelier Versace.

Audrey Hepburn

A jucat un sprite de apă într-o producție de pe Broadway, în 1954, pe Ondine, apoi a ales o lungă melodie cu ceafă, Balmain, cu mâneci de șifon, pentru nunta ei, pentru a coopera cu Mel Ferrer mai târziu în acel an. O coroană de flori proaspete a terminat efectul magic.

Ivanka Trump

Fiica lui Donald a fost inspirată de rochia clasică a lui Grace Kelly: ea s-a convertit la iudaism pentru a se căsători cu Jared Kushner în 2009. Vera Wang a creat rochia frumoasei doamne.

Articole realizat de prafdestele.net @copyright