Alege o piatra! Test simplu de personalitate.

Test simplu de personalitate: alegeți o piatră și aflați ce dezvăluie despre dvs.!

Test elaborat de Karina Collins – psihiatru irlandez cu renume internațional

Ce credeți dacă vi s-ar spune că este posibil să vă determinați personalitatea printr-o simplă alegere a unei pietre? Veți găsi acest lucru, probabil, de neconceput, dar este totuși posibil.

Dacă vă îndoiți de faptul că alegerea unui cristal vă poate detecta personalitatea, vă recomandăm să faceți acest test, deoarece în final nu veți avea nimic de pierdut. În cel mai rău caz,  nu credeți.

Principiile testului:

Acest test cu pietrenu este deloc complicat. Trebuie doar să te uiți la lista cristalelor de mai sus. Aceste cristale diferă unul de cealalt prin culoarea și structura. Luați puțin timp să vă gândiți apoi faceți o alegere.

Cristalul de care sunteți cel mai mult atras sau cel pe care îl preferați cel mai mult poate spune mai multe despre personalitatea voastră. Este important să nu gândiți prea mult la alegerea dvs., cum ar fi concentrarea pe culoarea preferată. Ar trebui să fii spontan în alegerea ta.

Odată ce ați făcut alegerea dvs., vă rugăm să aruncați o privire mai jos pentru a vedea descrierea care corespunde opțiunii dvs. Nu citiți mai întâi descrierile și apoi alegeți-vă. Urmați pașii explicați și spuneți-ne dacă descrierea este exactă.

Piatra 1:

Prima piatră este Opalite. Piatră de sticlă sau cuarț care este topită cu metal pentru a crea un efect opalescent.

Sens: Voi aspirați doar la libertatea vieții, departe de agitația urbană. Simțiți nevoia de a vă deconecta și de a găsi pace într-un loc în care simțurile și gândurile voastre interioare domnesc supreme. Ai vrea să găsești un loc liniștit unde să te poți relaxa și să îți asculți vocea interioară. Ești gata să renunți la tot și să iei viața de la zero. Asta chiar dacă nu știi dacă mergi în direcția corectă și de aceea ai vrea să te afli în liniște și să meditezi. Această piatră arată că grijile tale sunt orientate spre problemele de rutină și foarte puțin timp pentru a fi tu însuți.

Asta nu înseamnă că ai o viață plictisitoare. Pur și simplu, simți că viața ta nu merge așa cum ți-ai dori. Încearcă să privești lucrurile din alt unghi. Ai putea realiza că de fapt, ai realizat foarte multe, iar alte realizări sunt în drum spre tine.

Atunci când petrecem timpul în liniște și meditație, energia corpului nostru se schimbă. În acest moment corpul nostru se umple de gânduri motivaționale. Această piatră este piatra îngerilor. Iar în interiorul tău simți o legătură puternică cu „altă lume”, iar forțele cerești abia așteptă momentul când vor vorbi cu tine și să îți dea sfaturi inteligente.

Piatra 2:

A doua piatră este malahitul. O piatră verde derivată din cupru, malachitul are un efect protector împotriva undelor electromagnetice.

Sens: Dacă îți place această piatră, însemnă că ești gata să treci prin schimbări majore în viața ta. Aceste schimbări îți vor schimba modul de viață, locul de trai și de muncă. Însă nu este exclus că ai putea trăi și o evoluție sufletească, și vei trece peste problemele care au luat naștere în trecutul tău.

Vei deveni mai înțelept iar procesul de cunoaștere îți va fi mai ușor. Anterior, capul tău era plin de griji, însă acum ai început să realizezi ce vrei cu adevărat de la viață. Iar asta e perfect! Pentru că ai înțeles că schimbările sunt binevenite doar atunci când vrem să ne schimbăm viața spre bine.

Malachite este piatra prosperității. De aceea, atunci când mergi în căutarea propriei fericiri, te va aștepta doar succes și noroc. Această piatră mai prezice și sfârșitul șirului de relații nefericite și apariția unor sentimente pure. Alegând Malachite, inconștient spui Universului: „Vreau să am succes. Sunt gata să ignor tot ce este negativ. Sunt gata să-mi întâlnesc fericirea!”

Piatra 3:

A treia piatră este Piatra Soarelui. Această piatră simbolizează sursa, căldura, lumina și viața.

Sens: Dacă vă simțiți atras de aceasta, aceasta indică faptul că sunteți o persoană foarte optimistă. Viitorul tău este promițător, confortabil și luminos. Asigurați-vă că petreceți mult timp absorbind căldura de la soare, care va avea un efect de vindecare pe termen lung. Mai ales să nu-ți pierzi temperamentul fericit! Ține minte: atunci când sufletul tău este fericit, inconștient atragi în viața ta din ce în ce mai multe lucruri bune. Iar asta îți va da puteri să treci peste toate problemele.

Piatra 4:

Piatra a patra este o piatră de mahon obsidian. Este o piatră care trezește iubirea necondiționată, calmează și asigură seninătate.

Sens: Dacă sunteți atrasi de această piatră, aceasta se datorează faptului că subconștientul dvs. încearcă să vă spună că este timpul să scăpați de vechile obiceiuri și de vechile rutine și să creați o viață „nouă”. Amintiți-vă cât de norocoși sunteți. Fiți recunoscători și nu lăsați gelozia să vă alunece în mintea voastră. Ține minte că tu ești ceea ce simți. Gelozie, furie, obidă – aceste emoții te distrug și pot să te atragă într-un cerc vicios. Gândurile negative te otrăvesc și îți fac rău. Însă, din fericire, în timpul apropiat vei găsi forțele pentru a înceta acest șir de negativism și să îți deschizi inima pentru lume.

Piatra 5:

Cea de-a cincea este numită piatră Howlite. Această piatră stimulează cunoașterea, dorința și încorporează relaxarea.

Sens: Dacă sunteți atrasi de această piatră, păstrați-vă mintea deschisă pentru mesajele venite din „dincolo”. Aceste mesaje pot veni din altă parte, rude sau rude decedate. Păstrați un jurnal al viselor dvs. și aflați despre viziunile trimise. Howlite este de asemenea o piatră norocoasă pentru cei care vor sau deja așteaptă un copil. Ea dă putere și sănătate bebelușului.

Piatra 6:

Ultima piatră este Jasperul dalmat. Echilibrează energia yin-yang a corpului.

Sens:  Acum  a venit timpul pentru distracții și veselie. Ai ales acest cristal, iar vocea ta interioară strigă: „Vreau să mă distrez!”. Probabil, prea multă vreme ai fost dezamăgit, îngrijorat și cinic. Dalmatian Jasper amintește că fiecare dintre noi este un suflet închis într-un trup. Iar înainte de a deveni din nou o substanță energetică, ne așteaptă o viață lungă pe acest pământ. Așa că savurează această viață! Chiar și cele mai grele situații din viață pot fi trecut zâmbind. Simțul umorului unește oamenii și prietenii. Fiecare secundă de râs te ajută să treci peste greutăți.