Alege un trandafirsi vezi dacă se potriveste personalităţii tale.

Acest test cu trandafiri dezvaluie o serie de lucruri interesante despre personalitatea ta. Priveste cu atentie trandafirii din imaginile de mai jos si alege trandafirul tau preferat!

Trandafirii au fost asociati dintotdeauna cu romantismul, cu dragostea, cu pasiunea, cu lupta pentru dreptate. Trandafirul reprezinta si empatia si spiritul revolutionar care se gaseste in fiecare dintre noi. Alege un trandafir si vezi ce spune despre tine!

Daca ai ales:

1. Trandafirul alb

Esti o persoana care, in ciuda inocentei pe care o afisezi, stii foarte bine cum sa iti atingi scopurile. Ai multe ganduri ascunse, dar ele nu ies la iveala decat atunci cand iti doresti. Ai un suflet mare si iti place sa fii alaturi de cei dragi atunci cand iti cer ajutorul.

2. Trandafirul rosu

Esti o persoana pasionala, extrem de senzuala, mereu implicata in proiectele care ti se pun in fata. Esti omul de incredere pe care il viseaza orice sef. Poti ajunge foarte mare in viata. Ai o latura sensibila ascunsa pe care nu o vad decat cei care stiu sa citeasca in sufletul tau.

3. Trandafirul roz

Esti o persoana plina de umor, visatoare, cu un spirit ludic pe care multi il invidiaza. Iti este usor sa te detasezi de probleme. Defectul major: superficialitatea poate sa iti creeze probleme in anumite cercuri sociale sau atunci cand te angajezi.

4. Trandafirul mov

Esti o persoana care gaseste explicatii pentru orice. Atentie! Nu vorbim aici despre orice fel de argument: aduni justificari din cele mai ezoterice teorii despre viata si comportament uman.

5. Trandafirul in culorile curcubeului

Traiesti in propria ta lume si asta poate crea dificultati in relationarea cu ceilalti. Marele tau atuu este carisma pe care o ai, cu care poti cuceri pana si pe cel mai inversunat dusman al tau. Defect: uneori exagerezi cu excentricitatile!

6. Trandafirul galben

Esti o persoana cu picioarele pe pamant. Preferi pragmatismul in locul romantismului, realismul in locul idealismului.

7. Trandafirul albastru

Te superi foarte usor pe cei din jur. Aproape niciodata nu esti multumit de felul in care iti vorbesc prietenii sau sefii. Acest lucru este cauzat de sensibilitatea ta, iar timiditatea poate fi usor confundata cu aroganta.

8. Trandafirul negru

Ai un suflet cald, in ciuda aparentelor. Esti tipul uman cinic, ironic, insa cu un suflet de copil.

5. Trandafirul verde

Esti o persoana entuziasta, insa te cam enervezi din orice. Oamenii trebuie sa se poarte frumos cu tine, in ciuda bunavointei tale.

sursa – unica.ro