Cum sunt româncele la pat în funcție de regiunea geografică din care provin.

Cum sunt româncele la pat în funcție de regiunea geografică din care provin.

Există o serie de steoreotipuri despre cum sunt româncele la pat, în funcție de regiunea geografică din care provin. Despre ardelence se spun că le place să fie dominatoare, lucru pe care îl întâlnim și în concepția oltenilor.

Cum sunt ardelencele la pat, conform opiniilor populare

Ardelencele nu suportă ideea de a avea aventuri trecătoare. Ele vor relații serioase. Atunci când fac amor, le place să dețină controlul total în dormitor. Spre deosebire de moldovence sau femeile din Dobrogea, având în vederea și apropierea de Vest, ardelencele au ceva mai multă încredere în sine.

Cât despre oltence, ele sunt extrem de îndrăznețe și, la fel ca ardelencele, sunt încântate să domine în pat. Acestea au o serie de pretenții de la partenerii lor intimi dacă aceștia vor să le domine.

Muntencele nu au deloc inhibiții în pat. Alături de ardelence, sunt cele mai deschise la minte. Pot face diferența între o aventură de-o noapte și o relație serioasă. Bărbații spun că muntencele încearcă cele mai neobișnuite lucruri în dormitor, însă se țin demne atunci când trebuie să recunoască anumite picanterii.

Moldovencele, în schimb, sunt ceva mai sfioase în dormitor, mai ales dacă sunt la prima experiență intimă cu un bărbat. Pe măsură ce capătă încredere în ele însele, devin extrem de pasionale, iar o noapte cu o moldoveancă este de neuitat.

Bănățencele și româncele de la malul mării au ceva în comun: sunt adeptele aventurilor de tot soiul. Au o singură viață și vor să experimenteze tot ce se poate.

sursa – teotrandafir.ro