Dragă femeie, învaţa să spui NU celor care doar se folosesc de tine!

O femeie cu Încredere în sine, care se respectă şi se iubeşte pe sine ştie ce MERITĂ şi ştie să spună NU atunci când aşa simte!

Dragă femeie, învaţa să spui NU abuzului de orice fel, să spui NU oamenilor egoişti care caută DOAR să se FOLOSEASCĂ de tine!

Oamenilor falşi şi manipulatori care îşi caută doar interesele lor personale în tine – fără să ţină cont de ceea ce SIMŢI tu. Oamenilor care caută doar să-ţi folosească trupul, neţinând cont că eşti o fiinţă sensibilă şi ai nevoie de IUBIRE şi RESPECT.

Oamenilor care caută să te şantajeze emoţional!

NU acceptă copromisuri care îţi amărăsc sufletul, doar pentru că îţi doreşti să te simţi iubita şi îţi doreşti şi tu un partener!

Din păcate, multe femei accepta compromisuri care le aduc foarte muuuultă suferinţa şi nu ştiu să spună NU, doar pentru că au nevoie să se simtă iubite!…Dar cei care te tratează cu lipsa de RESPECT, care îşi cauta interesele lor în tine şi nu ţin cont de ceea ce ai tu nevoie sau ceea ce simţi, NU te iubesc şi NU te vor face niciodată să te simţi iubita după cum îţi doreşti tu dragă femeie minunată. Ei doar se folosesc de tine atât cât au nevoie să se simtă bine şi apoi te vor arunca la gunoi ca pe un obiect nefolositor!

Cauta RESPECTUL de SINE dragă femeie minunată şi NU îţi bate joc de TINE doar pentru o fărâmă de iubire!

Mulţi te vor AMĂGI cu vorbe frumoase doar pentru a te manipula şi pentru a se putea folosi de tine după cum îşi doresc ei, dar tu cauta să le observi şi FAPTELE. Nu te lasa impresionată prea uşor de vorbe până nu observi că vorbele lor sunt urmate şi de FAPTE!

Cine te iubeşte cu adevărat îţi oferă totul, nu doar fărâme de iubire sau jumătăţi de măsură!

Cei care îţi oferă doar atât, sunt oameni care doar se FOLOSESC de tine, care NU te iubesc, nu te RESPECTĂ şi NU te APRECIAZĂ la adevărata ta VALOARE!
Fii bună cu TINE însuţi şi oferă-ţi singura IUBIREA de care ai nevoie, respectându-te suficient de mult încât să spui NU oamenilor falşi care doar TE FOLOSESC!
Iubeşte-te şi respectă-te dragă femeie minunată…TU meriţi TOT ce e mai BUN!

Fii frumoasă la orice vârstă îmbunătăţindu-ţi starea interioară!

O femeie poate fi frumoasă la orice vârstă? Poate fi frumoasă şi la 30, 40, 50 ani ca la 20 de ani?

Desigur! O femeie poate fi foarte frumoasă la orice vârstă!

Şi încă cât de frumoasă…atunci când Sufletul şi Mintea ei sunt minunate!

Adevărata frumuseţe a unei femei provine de fapt din frumuseţea ei interioară!

O femeie cu adevărat frumoasă este aceea care are un interior frumos. Mai mult decât atât, interiorul frumos al unei femei se clădeşte în timp. Cu cât o femeie înaintează în vârstă, cu atât devine mai înţeleaptă, mai inteligentă, mai înţelegătoare, mai caldă, mai iubitoare – deci tot mai frumoasă pe interior, iar această frumuseţe interioară străluceşte pe chipul ei făcând-o să radieze de frumuseţe!

După vârsta de 30 ani am început să mă simt tot mai împlinită că femeie şi mult mai încrezătoare că la 20 ani. Adevărul este că abia după 30 ani am început să mă simt cu adevărat FEMEIE!

Am început să devin tot mai responsabilă, mai înţeleaptă, mai înţelegătoare, mai inteligentă, mai încrezătoare în forţele proprii şi mult mai conştientă de feminitatea mea. Am început să mă gândesc mult mai mult la mine şi la faptul că înainte de toate sunt femeie şi astfel am început să mă îngrijesc şi să mă iubesc pe mine însămi mult mai mult ca la 20 ani!

Secretul meu este unul foarte simplu. Mă simt mult mai bine cu mine însămi, sunt mândră de mine, mă preţuiesc şi mă respect mult mai mult ca femeie. Am mai multă grijă de mine şi de ceea ce-şi doreşte Sufletul meu. Am învăţat să ignor răutăţile şi să văd mai mult frumosul din ceilalţi. Am învăţat să RENUNŢ la tot ce îmi face rău. Am învăţat să-mi îmbunătăţesc starea interioară şi astfel mi-am îmbunătăţit şi frumuseţea exterioară!

Frumuseţea ta exterioară depinde în primul rând de frumuseţea ta interioară, dragă femeie minunată şi nicidecum de vârsta pe care o ai!

Dacă vrei să fii cât mai frumoasă pe exterior, începe prin a lucra în primul rând la frumuseţea ta INTERIOARĂ, la a-ţi dezvolta INTELIGENŢĂ şi ÎNŢELEPCIUNEA. Atunci când frumuseţea ta interioară este radiantă, automat îţi dai o mai mare importanţă ca femeie. Te iubeşti mult mai mult pe tine şi astfel te îngrijeşti tot mai mult şi de aspectul tău fizic!

Poţi fi frumoasă la orice vârstă dragă femeie minunată, iar secretul frumuseţii tale constă în îmbunătăţirea stării tale interioare!

Aşadar, crede mereu în tine. Iubeşte-te, preţuieşte-te, fii bună, caldă, iubitoare, empatică. Respectă-te şi îngrijeşte-te ca FEMEIE. Îndeplineşte-ţi dorinţele. Îndrăzneşte să visezi şi luptă pentru împlinirea viselor tale.
NU rămâne lângă parteneri care NU te apreciază la adevărata ta valoare, care NU te respectă şi nu te iubesc precum meriţi!!!

Renunţă la tot ce îţi face rău. Ai grijă de Sufletul tău şi educă-ţi Mintea şi astfel vei dobândi o frumuseţe exterioară radiantă, indiferet de vârsta pe care o ai!”

Fragmente din carti ce pot fi cumparate de aici https://cameliaserban.ro/shop/