Fericirea are o rețetă. 7 ingrediente pentru o viață împlinită

Fericirea are o rețetă. 7 ingrediente pentru o viață împlinită

Fericirea se învață, important e să ai o atitudine corectă în viață și să fii conștient(ă) de anumite consecințe. Ia în vedere cele 7 reguli de mai jos și fii fericit(ă).

1. Fă pace cu trecutul tău, pentru ca acesta să nu-ți distrugă prezentul. Nu trecutul își determină viitorul, ci propriile concepții și fapte.

2. Ceea ce gândesc cei din jur, nu ar trebui să-ți pese. Este important doar ceea ce e de preț pentru tine și ceea ce crezi tu.

3. Timpul tratează orice. Durerea dispare, iar cicatricele îți formează personalitatea. Scopul tău este să devii fericit(ă).

4. Nimeni nu poate fi un motiv pentru fericirea ta, decât propria persoană. Nu-ți irosi timpul și efortul pentru căutarea plăcerilor, ci bucură-te de ceea ce ai.

5. Nu-ți compara viața cu a celor din jur, pentru că nu ai de unde să știi cum trăiește, de fapt, vecina sau prietena ta.

6. Încetează să mai gândești prea mult. Nu ai de unde să știi răspunsul la orice întrebare. De fapt, un răspuns exact nu este și nu a fost vreodată. Acceptă această idee și trăiește!

7. Zâmbește! Nu poți schimba toate problemele din lume, cum și nu ai de ce să analizezi situațiile pe care nu poți să le schimbi. Uneori, un singur zâmbet poate schimba lumea.

sursa – http://ea.md/fericirea-are-o-reteta-7-reguli-pentru-o-viata-implinita/