Forma nasului îți dezvăluie personalitatea: Afla ce calități si defecte ai!

Forma nasului iti dezvaluie personalitatea: Afla ce calitati si defecte ai!

Trasaturile fizice ale unei persoane ne ajuta sa aflam mai multe lucruri despre personalitatea sa, iar forma nasului poate fi un prim bun reper.

Forma nasului tine in primul rand de etnie, insa foarte putine persoane stiu sa analizeze trasaturile acestuia pentru a-si da seama ce trasaturi de personalitate au.

Asadar, iata care sunt cele mai intalnite forme de nas si ce spun acestea despre personalitatea unei persoane:

Tipul de nas roman

Acest tip de nas are o mica proeminenta, iar varful este indreptat in jos. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt foarte incapatanate si ambitioase, au o obsesie a controlului si foarte rar asculta sfaturile venite din partea altora. Isi organizeaza foarte bine timpul, nu se grabesc sa ia decizii si se pricep la negocieri. Persoane celebre cu acest tip de nas: Tom Cruise si Cher.

Tipul de nas grec

Acest tip de nas este foarte rar intalnit, este lung, drept si foarte finut. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt foarte muncitoare, serioase si realizeaza foarte multe lucruri in viata. Persoane celebre cu acest tip de nas: Angelina Jolie si Sean Penn.

Tipul de nas acvilin

Acest nas este usor curbat, iar varful este orientat in jos. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt neconventionale, indraznete, curajoase si vor mereu sa fie in centrul atentiei. Succesul face parte din viata lor si, de obicei, se fac foarte usor remarcate. Persoane celebre cu acest tip de nas: Paris Hilton si John Lennon.

Tipul de nas cu varful ridicat

Acest tip de nas este considerat cel mai atractiv, este scurt, are varful ridicat si este foarte finut. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt gratioase, blande, generoase si empatizeaza foarte usor cu cei din jur. Persoane celebre cu acest tip de nas: Kate Middleton si Nicole Kidman.

Tipul de nas drept

Acest tip de nas este foarte usor de identificat din profil. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt inteligente, nu actioneaza niciodata fara sa fie bine informate inainte, sunt foarte placute in orice mediu, iar subtilitatea lor este greu de egalat. Persoane celebre cu acest tip de nas: Printul William si Meryl Strep.

Tipul de nas borcanat

Acest tip de nas este foarte lat, dar nu este respingator. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt foarte senzuale, atragatoare, extravagante si isi fac foarte usor prieteni de-a lungul vietii. Desi nu se pricep la afaceri, cheltuie foarte multi bani si sunt atrase de lucruri scumpe. Persoane celebre cu acest tip de nas: Elton John si Emma Bunton.

Sursa: buzzle.com