Ghicitul în palmă. Imagini si explicatii pe întelesul tuturor.

Prezicatorii Greciei antice descopereau caracterul, dar si viitorul unei persoane analizandu-i liniile din palma. Desi exista tratate intregi care explica practica denumita chiromantie, si tu poti “citi” semnele din palma daca cunosti cateva reguli de baza.

Cele patru linii ale palmelor

Traditia chiromantiei spune ca palma stanga iti dezvaluie ceea ce poti face, propriul potential, predispozitiile si inclinatiile tale, asadar din ce este compusa personalitatea ta, iar palma dreapta iti arata ceea ce te asteapta – viitorul.

Principalele linii din palma sunt cea a vietii, a capului, a inimii si a destinului.

Linia vietii traseaza, practic, destinul de la nastere la moarte si este prima care se formeaza in palma atunci cand omul este inca un embrion de doar opt saptamani, in burtica mamei. Multe persoane se sperie dupa ce realizeaza ca linia vietii din palma nu este lunga, avand impresia ca acest lucru le indica o viata scuta. Insa nu este adevarat. Lungimea liniei vietii nu indica longevitatea individului, insa cat de bine este definita aceasta linie arata cat de activ ca fire este omul respectiv.

InterpretareApropierea ei de degetul mare semnifica faptul ca nu esti o persoana prea energica. In schimb, daca se arcuieste clar in jurul degetului mare, indica vitalitate. Nu o poti distinge prea bine, adica este subtire si scurta? Inseamna ca cei din jur te manipuleaza cu usurinta. O linie care formeaza un semicerc clar simbolizeaza o fire puternica si entuziasmata de tot ceea ce face. Apropierea ei de centrul palmei, in special daca este dreapta, iti arata ca trebuie sa ai grija atunci cand vine vorba de relatii. Cercuri pe parcursul ei indica spitalizare si rani, iar o intrerupere iti arata ca vei avea parte de schimbari bruste in viata.

Linia capului este uneori lipita de linia vietii, alteori nu si dezvalui modul in care omul gandeste. Linia capului, care incepe din zona aflata intre degetul mare si aratator si traverseaza palma, indica si nivelul de creativitate, de imaginatie a individului. Cu cat linia capului este mai inclinata, cu atat omul respectiv este are mai mult imaginatie.

Interpretare: O linie scurta indica o inclinatie spre activitatea fizica, in defavoarea celei intelectuale. Una curba este asociata cu spontaneitatea si creativitatea, in timp ce una dreapta are legatura cu simtul practic. Daca se observa o delimitare clara intre linia capului si cea a vietii, inseamna ca iti place sa te aventurezi. O trasatura definita si lunga indica faptul ca ai o gandire clara si ca iti cunosti bine scopurile. In timp ce una dreapta arata ca esti o fire realista. Observi cercuri sau linii pe ea ori este intrerupta? Atunci ai parte de crize emotionale sau nu esti consecventa in gandire.

Linia inimii dezvaluie informatii despre relatiile pe care le dezvolta omul pe parcursul vietii sale, dar si despre sentimentele sale. Linia inimii este cea mai apropiata de degete, fiind, intr-o anumita masura, paralela cu cea a capului. Persoanele la care linia inimi se termine printr-o curbura, intre aratator si degetul mijlociu, obisnuiesc sa-si exprime in mod deschis sentimentele, in timp ce persoanele care au linia inimii mai dreapta prezinta o sensibilitate interiorizata, fiind mai putin deschisi in a-si manifesta trairile si sentimentele fata de ceilalti.

Interpretare: Daca linia incepe din dreptul degetului aratator, esti o persoana care se implica mult in dragoste. O linie care incepe de sub degetul mijlociu reprezinta o persoana egoista. In schimb, daca linia se afla intre degetul mijlociu si cel inelar, inseamna ca te indragostesti cu usurinta. O linie clara si scurta nu arata inclinatie spre romantism. Atinge linia vietii? Atunci vei avea deceptii in dragoste.

Linia destinului porneste dintre inelar si degetul mijlociu in jos. Ea poate fi pozitionata mai in apropierea inelarului sau in apropierea degetului mijlociu, insa, oricum ar fi, de la punctul de pornire ea coboara spre incheietura mainii. Linia norocului este o linie secundara, nefiind vizibila la toata lumea. Cu cat este mai definita aceasta linie, cu atat “purtatorul” este mai mari sanse in viata.

Interpretare: O trasatura bine definita inseamna ca destinul are o mare influenta in viata ta. Observi multe intreruperi pe parcursul ei? Ia in considerare faptul ca te asteapta multe schimbari create de forte externe. Daca se uneste cu linia vietii la inceputul ei, inseamna ca esti o persoana individualista, care dezvolta aspiratii inca din primii ani de viata. Iar daca atinge linia vietii in mijloc, reprezinta faptul ca esti interesata de ceilalti. O apropierea de degetul mare implica sprijinul prietenilor si al familiei.

Sursa – jurnalmm.ro