Horoscopul primăverii 2018. Ce-ți rezervă astrele în carieră, dragoste, bani și sănătate

HOROSCOPUL PRIMĂVERII. Descoperă ce-ți rezervă astrele în carieră, dragoste, bani și sănătate în următoarele 3 luni

Horoscop Berbec

DRAGOSTE: Următoarele trei luni au toate ingredientele pentru a deveni memorabile, în toate sensurile posibile. Există numeroase pericole la adresa
relației de cuplu și cele mai multe vin de la tine. Luna martie și prima jumătate a lunii aprilie ar trebui să fie un interval de timp dominat de maturitate, bun simț și măsură în toate.

CARIERĂ: Martie și aprilie sunt ultimele luni dintr-o serie mai lungă în care a trebuit să faci sacrificii și să fii mai cuminte decât de obicei la serviciu. Din luna mai vei putea depăși teama de schimbare, senzația că faci prea multe pentru ceea ce ți se oferă și alte convingeri negative legate de locul de muncă.

SĂNĂTATE: Toată primăvara se anunță zbuciumată, mai ales lunile martie și aprilie, așa că este de dorit să te protejezi și să fii foarte atent(ă) la regimul alimentar, care ar trebui să te ajute să te revitalizezi, nu să te suprasolicite. Luna mai poate fi momentul de debut al unei alte abordări, una care să nu te consume atât de mult.

BANI: Nivelul câștigurilor rămâne neschimbat, dar pot să apară unele complicații nedorite, în aprilie și în prima parte a lunii mai. Ar fi bine să îți plătești datoriile până atunci, să eviți cheltuielile nechibzuite și, nu în ultimul rând, să fii atent(ă) la felul în care gestionezi bugetul.

Horoscop Taur

DRAGOSTE: Ai parte de mai multe limitări decât de libertate de mișcare și de alegere. Martie și aprilie sunt luni de sacrificii, în care va trebui să te mulțumești cu puținul care îți este oferit. Din mai începe o altă perioadă, în care va conta foarte mult calitatea relației pe care ai construit-o cu cei dragi, ca punct de sprijin pentru posibilele furtuni din plan profesional.

CARIERĂ: Până la începutul lunii iunie te poți confrunta cu diminuarea unor beneficii și reevaluarea unor activități care ți-au adus o promovare la finalul anului trecut sau la începutul acestui an. Sunt posibile și răsturnări de situație care te vor da peste cap, dar și acestea vor înceta până la debutul verii.

SĂNĂTATE: Este cel mai încercat domeniu din viața ta în această primăvară. În martie și aprilie se pot reactiva unele boli cronice, revin simptome care indică o agravare a lor sau apar complicații derivate din afecțiunile existente. Luna mai aduce o atenuare a acestor probleme, pe un fond de vitalitate mai bun.

BANI: Se anunță, în continuare, dificultăți în folosirea unor bunuri, cheltuieli pentru reparația sau pentru întreținerea lor, dar și probleme legate de împrumuturi ori de limitarea unor drepturi printr-o nouă lege sau revizuirea unui regulament. Poți fi ispitit(ă) să-ți însușești sume de bani care nu îți aparțin.

Horoscop Gemeni

DRAGOSTE: Ai o viață atât de dinamică, încât ai ajuns să ceri mai mult decât oferi și să ți se pară normal. Relațiile vor suferi, în lunile de primăvară, din acest motiv. Sunt posibile tot felul de situații în care să fii pe punctul de a-ți pierde încrederea în partenerul de cuplu din cauza unor fleacuri.

CARIERĂ: Ai scăpat de temerile care te-au ținut în loc până în februarie. Acum trebuie să te confrunți cu propriile iluzii, să înțelegi ce se așteaptă de la tine și să compari cu ceea ce oferi tu în plan profesional. Până la finalul lunii aprilie ești, în continuare, vulnerabil(ă) în acest domeniu, dar poți
face pași înainte, chiar dacă vei avea îndoieli sau vei oscila mult înainte de a-i face.

SĂNĂTATE: Fiecare lună de primăvară poate aduce unele semnale din partea organismului tău, care îți atrage astfel atenția că ai atins anumite limite și ar fi cazul să încetezi cu exagerările, mai ales cele culinare. Revigorarea vine odată cu debutul verii, când te vei simți nu numai revitalizat(ă), dar și în stare de multe realizări.

BANI: Deocamdată, nu se schimbă mare lucru în domeniul finanțelor personale. Ai putea provoca tu probleme pe termen lung, dacă vei dori neapărat să apelezi la împrumuturi, în special în martie și aprilie. Nici partenerul de cuplu nu e mai norocos în acest domeniu.

Horoscop Rac

DRAGOSTE: Ai trăit deja multe momente tensionate, tulburi în acest domeniu, iar acum te afli în situația de a lua decizii importante. Toate lunile de primăvară au această constantă: nevoia de a te opri din căutări și a te așeza într-un loc, unul care să poată fi modelat conform speranțelor tale.

CARIERĂ: Evoluția profesională este mai dificilă decât ai anticipat, se petrece mai lent sau cu mai multe obstacole. Primăvara nu va schimba această tendință, ba va adăuga una nouă, periculoasă, dată de plasarea greșită a încrederii sau de tentația de a depăși limitele legale ale funcției sau meseriei. Se recomandă să fii responsabil(ă) în tot ce faci, spui sau decizi.

SĂNĂTATE: Ai în față o serie de mai multe luni de teste de rezistență. În acest interval de timp sunt posibile probleme de sănătate mai mici sau mai mari, iar cele mai multe dintre ele sunt derivate din stilul de viață și de muncă și din stresul asociat cu acestea. Ai nevoie de răbdare, de o bună organizare și de multă liniște.

BANI: Domeniul financiar va deveni foarte important spre finalul lunii aprilie, când progresul profesional se va concretiza în șansa de a-ți crește veniturile din munca proprie. Este esențial să știi exact cât meriți, să nu ceri mai mult decât ți se cuvine și să nu evaluezi fiecare mișcare pe care o faci în funcție de suma pe care o poți obține.

Horoscop Leu

DRAGOSTE: Te afli într-o perioadă de selecție a persoanelor care merită sau nu să beneficieze de atenția ta. Lunile de primăvară aduc un risc suplimentar în acest proces de selecție, acela de a ajunge la concluzii eronate și de a nu fi capabil(ă) să vezi acest lucru și nici să dai înapoi. Luna mai aduce o schimbare majoră: simți o nevoie intensă de redefinire a relațiilor de orice fel, implicit a celei de cuplu.

CARIERĂ: Continuă procesul de mobilizare a unor resurse personale care îți erau, cel mai probabil, necunoscute. În aprilie și prima parte a lunii mai se recomandă să eviți erorile în public, să fii mai atent(ă) la tot ce faci și să îți recunoști greșelile.

SĂNĂTATE: Ai scăpat de umbra unor afecțiuni ereditare și de consecințele unor obiceiuri proaste, preluate de la membrii familiei. Acum va trebui să te confrunți cu propria înclinație spre plăceri de tot felul și cu exagerările la care vei fi predispus(ă) în toate lunile de primăvară. Efortul pe care îl depui nu te mai uzează fizic, dar te poate consuma psihic.

BANI: La finalul lunii aprilie te vei elibera de presiunea generată de veniturile prea mici în comparație cu munca depusă sau cu cheltuielile
zilnice. Chestiunile financiare trec în plan secund, iar asta poate fi o veste bună, fiindcă implică o mai mare stabilitate a veniturilor.
HOROSCOPUL PRIMĂVERII

Horoscop Fecioară

DRAGOSTE: Multe și tumultuoase vor fi momentele speciale pe care le vei trăi în această primăvară în relațiile cu cei dragi. Dacă nu uiți că aceste relații sunt principala ta motivație pentru a te schimba, a-ți reorganiza viața și a o așeza pe baze mai sănătoase, vei reuși să suporți tensiunile și să
te bucuri de realizări. Din mai se conturează alte interese, iar agitația din domeniul sentimental se va mai domoli.

CARIERĂ: Până la finalul lunii aprilie nu se anunță schimbări de amploare. În mai debutează o perioadă mai lungă în care va conta foarte mult ce ai reușit să acumulezi ca experiență, relații și încredere în forțele proprii. Multe se vor modifica în viața ta profesională, dar finalitatea va fi una pozitivă.

SĂNĂTATE: Pot să apară complicații provocate de posibilitatea de a fi preluat anumite probleme de la părinți sau de la alte rude, mai
îndepărtate. Va trebui să cercetezi cu seriozitate problema, fără să o exagerezi sau să te stresezi în avans, în lipsa unor informații clare.

BANI: Lunile de primăvară pot fi mai modeste decât cele anterioare la acest capitol, dar vara vine cu noi posibilități de a-ți spori câștigurile prin asocieri inspirate. Chiar se recomandă să eviți jongleriile financiare în următoarele trei luni, indiferent că faci asta cu banii tăi sau ai altora.

Horoscop Balanță

DRAGOSTE: Cele trei luni de primăvară vin cu situații greu de suportat și de gestionat, pe fondul unei stări de revoltă pe care cu greu o vei putea diminua, pentru că de controlat îți va fi aproape imposibil. Se recomandă să fii tu un exemplu pentru cei dragi, să le arăți cum să-și exprime și să-și protejeze sentimentele.

CARIERĂ: În martie și aprilie va trebui să muncești mai mult ca să îți poți păstra anumite avantaje. Începând cu luna mai vei trece la o altă etapă de asociere, vei avea acces la un alt cerc de prieteni, dar și protectori care te vor ajuta mult din vară încolo.

SĂNĂTATE: În martie și aprilie te-ai putea confrunta cu probleme asemănătoare unora pe care le-ai mai avut. Din mai, o parte vor dispărea, iar altele se vor vindeca. Problema reală a acestei primăveri e însă stresul relațional, care va depăși nivelul cu care ești obișnuit(ă), iar asta înseamnă foarte ult, fiindcă ultimii ani au fost dinamici în acest sector de viață.

BANI: Te-ai eliberat de o mare tensiune în domeniul financiar și acum treci la o altă etapă, cea în care va trebui să folosești banii câștigați pentru a obține diplome, certificate de calificare sau orice alt document care să ateste un progres personal. Aici pot să apară probleme, inclusiv cheltuieli neprevăzute provocate de parteneri (de cuplu sau de afaceri).

Horoscop Scorpion

DRAGOSTE: Acest domeniu se anunță destul de liniștit, cu condiția să-ți fi respectat sentimentele în ultimii ani și să fi luat deciziile potrivite, cu care
să fii împăcat(ă). Luna aprilie și prima parte a lunii mai pot aduce unele conflicte, reveniri asupra unor decizii și tulburarea armoniei în cuplu, dar fără să existe consecințe majore.

CARIERĂ: Lunile martie și aprilie se anunță zbuciumate în plan profesional, cu schimbări de la o zi la alta, reveniri și modificări care te vor obosi. În mai vei începe un lung proces de recucerire a unei poziții pierdute sau a obținerii uneia noi, cu eforturi mari, dar și cu sprijinul multor persoane puternice.

SĂNĂTATE: Ai în față o primăvară care te poate consuma mai mult decât te aștepți, iar dacă ai ignorat anumite probleme, acestea se pot croniciza și pot da complicații – de data aceasta, cu debut brusc. Toate cele trei luni vin cu elemente agravante în planul sănătății, mai ales din cauza solicitărilor mai puțin obișnuite din planul profesional.

BANI: Primăvara aduce noi restricții, pe lângă cele cu care te-ai obișnuit. Starea de sănătate poate genera cheltuieli importante, mai ales în martie și aprilie. Din mai, pe fondul unei reveniri profesionale, se poate vorbi despre șansa unor modificări în planul finanțelor obținute din munca proprie.

Horoscop Săgetător

DRAGOSTE: Nu este un moment bun pentru a lua decizii, nici în chestiunile legate de copii, nici în problema continuării sau nu a unei relații, mai ales în martie și aprilie. Ai nevoie de liniște și de maturitate pentru a lua hotărârile potrivite.

CARIERĂ: Dacă ai urcat în ierarhia profesională sărind etape, acum va trebui să arăți că meriți acest lucru. Lunile martie și aprilie pot fi aglomerate, cu situații dificile, pe care va trebuie să le gestionezi inteligent. În aprilie și mai va trebui să fii mult mai atent(ă) la tot ce faci, pentru că există riscul să fii obligat(ă) să revii asupra unor sarcini sau să fii retrogradat(ă).

SĂNĂTATE: Semnale care să te pună pe gânduri vor apărea în toate lunile de primăvară, dar în martie și aprilie va trebui să le acorzi o atenție deosebită, ca să nu se ajungă la alte probleme. În aprilie și în prima parte a lunii mai se recomandă să fii mai atent(ă) la rezultatele unor investigații, să ceri a doua opinie și să iei măsuri.

BANI: Veniturile sunt limitate, iar accesul la alte surse de venit este condiționat de disponibilitatea ta de a oferi mai mult, de a te reinventa sau de a descoperi calități ascunse și resurse personale secrete. În mai începe o perioadă mai lungă în care vei face cheltuieli pentru a crește pe plan rofesional, prin studii, examene și specializări, posibil în străinătate.

Horoscop Capricorn

DRAGOSTE: E prea multă agitație în familie pentru a te putea concentra pe sentimente și emoții, dar ai nevoie de echilibru mai mult ca oricând și trebuie să ți-l asiguri singur(ă). E posibil să ai parte de o primăvară de neuitat prin intensitatea evenimentelor, a schimbărilor și a revenirilor rapide.
Ai nevoie de multă înțelepciune pentru a domoli conflictele și a controla tensiunile.

CARIERĂ: Intri într-un con de umbră până la vară, situație pe care o poți folosi ca să reevaluezi anumite decizii luate pentru progresul tău profesional. Este posibil să alegi o derivată a unui traseu inițial, prin colaborarea cu altcineva, pentru a ajunge la succesul dorit. Se recomandă prudență maximă în alegerea persoanelor cu care te asociezi în această perioadă.

SĂNĂTATE: E posibil să apară simptome noi, greu de explicat chiar și pentru specialiști. Pot fi rezultatul unei supraîncărcări, al stresului prelungit și al uzurii pe care o suporți de câțiva ani. Agitația din familie poate duce la alte probleme, tot pe fondul unui stres accentuat.

BANI: Lunile martie și aprilie aduc mai multe cheltuieli decât venituri, dar în mai începe să se contureze o situație nouă și vei fi solicitat(ă) să administrezi bunurile familiei. Este o poziție care îți va aduce respectul celorlalți, dar și oportunități de asociere care se vor dovedi profitabile pe termen mediu și lung.

Horoscop Vărsător

DRAGOSTE: Finalul lunii aprilie este momentul de debut al unei perioade lungi în care va trebui să acorzi mai multă atenție relațiilor de orice fel, în special celei de cuplu. Până atunci, ar fi bine să dai dovadă de prudență. Apropiații îți vor oferi numeroase ocazii de a exersa un nou stil de a relaționa,
mai calm, mai echilibrat și mai diplomat.

CARIERĂ: Până la toamnă vei progresa cu pași mici, prin stabilirea unor relații cu oameni speciali, care vor contribui la succesul tău profesional.
Este esențial să acorzi respectul cuvenit fiecărei persoane pe care o întâlnești, pentru că nu știi cine va deveni un stâlp pentru progresul tău viitor. Relațiile sunt terenul pe care trebuie să pășești cu mare grijă.

SĂNĂTATE: Nivelul de stres poate depăși limita cu care ești obișnuit(ă). Situațiile complicate, ciudate pot duce la stricarea unor amiciții sau la reducerea drastică a numărului de prieteni. Aceste frământări generează un consum nervos care te epuizează.

BANI: Siguranța financiară este unul dintre scopurile pe care le-ai urmărit atent în ultima perioadă, fiindcă ai vrut să-ți dai seama dacă nu cumva e un scop greșit, pentru că se bazează pe teama de lipsuri. Lunile martie și aprilie sunt ultimele în care va mai conta această direcție autoimpusă, după care vei trece la lucruri serioase, cum ar fi relațiile de parteneri.

Horoscop Pești

DRAGOSTE: Martie și aprilie sunt luni în care va trebui să acorzi o atenție specială relației de cuplu, să o protejezi chiar și de propriile porniri negative. Din mai atenția ți se va muta în alt domeniu, dar vei rămâne cu experiențele acumulate în ultimii doi ani și cu o relație de cuplu foarte bună sau serios avariată.

CARIERĂ: Finalul lunii aprilie ar trebui să devină un moment țintă pentru tine, o limită dincolo de care să-ți stabilești să nu treci cu deprinderile
negative asociate cu serviciul și munca. Acela va fi momentul de debut al unei perioade importante, în care vei putea să pui în practică concluzii trase pe baza experienței acumulate.

SĂNĂTATE: Lunile martie și aprilie nu aduc modificarea stării generale, dar vin cu o mulțime de tentații, în special culinare, pe care va trebui să le ții sub control printr-un efort de voință foarte serios. Din luna mai, pentru un interval de timp mai lung, va trebui să acorzi atenție sănătății, echilibrului între munca intensă și odihna necesară.

BANI: Așa cum ai observat deja din februarie, sunt șanse să ai o primăvară tumultuoasă în plan financiar. Este esențial să ții sub control cheltuielile. Situațiile se pot ramifica și pot duce la cheltuieli neprevăzute, dar și la multe mofturi și dorințe neîmplinite pe care le vrei neapărat realizate.

sursa – https://www.libertatea.ro/mistic/horoscopul-primaverii-descopera-ce-ti-rezerva-astrele-cariera-dragoste-bani-si-sanatate-urmatoarele-3-luni-1755831