Îngerul tău protector în funcţie de ziua în care te-ai născut.

INGERUL CARE TE PROTEJEAZA IN FUNCTIE DE ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT

Încă de la naştere, fiecare fiinţă umană este lăsată sub protecţia unui înger care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieţii sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană aredeci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de careaparţine. Chiar şi persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-oaltă dimensiune decât cea terestră, au un înger personal.

Îngerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pândesc fără ca noimăcar să le bănuim; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun şi să evităm răul; are sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre şi intervine neobosit pentru ca noi să primim întotdeaunadragostea divină. Ingerii sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata deei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.

Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare aleingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidienesi seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea. Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru pazitor.

Pentru cei nascuti:

Duminica – ingerul pazitor este arhanghelul Mihail
Luni – ingerul pazitor este arhanghelul Gabriel ,
Marti – ingerul pazitor este arhanghelul Camael ,
Miercuri – ingerul pazitor este arhanghelul Rafael
Joi – ingerul pazitor este arhanghelul Metatron
Vineri – ingerul pazitor este arhanghelul Uriel
Sambata – ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel.

sursa – https://ro.scribd.com/doc/47202911/Ingerul-protector-dupa-ziua-de-na%C5%9Ftere