Lucruri pe care mamele noastre nu ni le-au spus niciodată

A plans, a râs sau a suferit, a tresarit si a avut emotii pentru tine, s-a bucurat si a trait alaturi de tine bucuriile sau tristetile tale. De cele mai multe ori in tăcere, fara ca noi să stim vreodata…

1. A fost intotdeauna de partea ta

Mama ta stie intotdeauna prin ce treci. A plans cand te-a vazut pentru prima oara, cand plangeai dupa o despartire, cand erai trista… a plans chiar si atunci cand tu ai plans de fericire.

2. De fiecare data cand plangeai, i se frangea inima

Nu este nimic mai rau pentru o mama decat sa isi auda copilul plangand si sa vada cum lacrimile ii coboara de fata nevinovata. Ea a facut tot ce i-a stat in puteri pentru a iti orpi lacrimile. Sufletul ei era plin de amaraciune, iar inima i se destrama in milioane de bucati doar pentru ca tu sufereai.

3. Stie ca nu este perfecta

Mama ta stie ca nu este o mama sau o femeie perfecta, insa intotdeauna incearca sa fie. Isi doreste sa fie cea mai buna mama pentru tine si sa fie un exemplu pentru tine. Vrea sa fie puternica, increzatoare, curajoasa, independenta, matura si serioasa.

4. Te-a purtat cu ea mai mult de noua luni

Chiar si dupa ce te-a nascut, mama ta te tinea in brate in timp ce dormeai. Aveai nevoie de bratele ei pentru a te simti in siguranta si pentru a nu mai plange, motiv pentru care statea in timpul noptii ore intregi doar pentru a te tine la pieptul ei.

5. Te-a pus intotdeauna pe primul loc

Ea reusea sa stea fara sa manance, fara sa faca dus, fara sa doarma sau fara sa aiba o secunda doar pentru ea… si asta doar pentru a avea grija de tine. Apoi, a doua zi, o lua de la capat. Da, te iubeste neconditionat.

6. Ar trece din nou si din nou prin toate greutatile… doar pentru tine

Cea mai grea slujba din lume este cea de mama. Insa, daca ar fi sa dea timpul inapoi, ar face asta din nou… pentru ca bucuria si dragostea pe care le-ai adus in viata ei depasesc toate luptele duse. Esti cea mai mare mandrie a ei.

7. Isi face intotdeauna griji pentru tine

Din momentul in care te-a conceput, si-a promis ca te va proteja intotdeauna. De orice si de oricine. Si va face tot ce ii sta in putere pentru ca tie sa nu ti se intample nimic.

sursa: kudika.ro