Mădălina Ghenea nu se mai poate ascunde! Ce se intampla in famila ei…

Mădălina Ghenea nu se mai poate ascunde!

Au ieșit la iveală primele dovezi că divorțul de Matei Stratan se apropie!

Frumoasa Mădălina Ghenea şi iubitul ei milionar s-ar fi despărţit, anunţă presa mondenă. Motivul ar fi chiar celebritatea româncei, greu de stăpânit pentru tatăl copilului ei.

Jurnaliştii au scris că modelul a plecat în Italia fără fetiţa sa. Vedeta nu a negat o posibilă despărţire dar zvonul că ar fi în stare să-şi lase copilul în grija altora a supărat-o.

O ipoteză tristă a apărut în presa mondenă la doar două săptămâni de când frumoasa Mădălina Ghenea dansa fericită pentru fetiţa ei, într-o înregistrare postată pe pagina de socializare.

Astăzi, jurnaliştii au scris că Mădălina a plecat de acasă, fără copil, şi că despărţirea dintre ea şi Matei Stratan este aproape.

Relaţiile Mădălinei nu s-au sfârşit mereu fericit. S-a iubit cu actorii Leonardo di Caprio, Gerarld Butler sau Michael Fassbender dar şi cu renumitul designer Philipp Plein.

Cu mult mai putin cunoscutul Matei Stratan, părea că a construit, în sfârşit, familia la care visa. Dar problemele din cuplu au început să fie confirmate prin postările publice ale actriţei.

In urma cu cateva zile vedeta a sters aproape toate pozele cu sotul ei de pe un site de socializare. Sa fie acesta un alt semn ca intre cei doi scartaie ceva?

sursa – antena1.ro