Părerea unui barbat: 10 calităti ale unei femei mature.

Parerea unui barbat: 10 calitati indubitabile ale unei femei mature

1. O femeie matura are standarde pe care le tine pentru ea insasi si nu asteptari pe care le proiecteaza asupra celorlalti.

2. O femeie matura stie sa comunice clar, cu maturitate si detasare despre ceea ce i se pare neplacut si ar vrea sa se schimbe.

3. Daca o fata tanara isi foloseste aspectul fizic ca pe o forma de valuta, o femeie matura stie ca valoreaza cu mult mai mult decat atat. Isi cunoaste inteligenta, integritatea, valorile si contributiile sale in cadrul societatii. 10 calitati indubitabile ale femeilor mature

4. Din punct de vedere financiar, o femeie matura se bazeaza pe ea insasi. Iar daca se intampla sa intre intr-o relatie in care partenerul castiga mai mult, nu e ca si cand acesta ar fi scopul ei in viata.

5. O femeie matura ajuta alte femei. Si alege drumul integritatii pentru a obtine mereu, ceea ce isi doreste.

6. O femeie matura nu isi doreste neaparat sa fie in centrul atentiei tuturor, vrea sa fie adorata si respectata de un singur om, barbatul care o iubeste deplin.
Citeste si:

7. O femeie matura a invatat cat este de importanta santatea ei si stie ca inima si corpul ei sunt sacre si ca nu pot fi separate.

8. O femeie matura isi rezerva timp pentru a medita asupra aspiratiilor ei profunde, asupra a ceea ce vrea sa devina in viitor si ce fel de exemplu vrea sa lase in viata.

9. Cand iti petereci timpul cu o femeie matura, simti cum te revigorezi fiindca ea te ajuta sa iti regasesti pasiunea pentru viata si sa vezi atatea noi posibilitati.

10. O femeie matura nu face tot felul de joculete. Trebuie sa stii mereu ca ia lucrurile foarte in serios si ca are atitudine.

sursa – garbo.ro