Semnele zodiacale făcute să conducă lumea.

Top 5 cel mai des intalnite zodii printre liderii mondiali.

Semnele zodiacale facute sa conduca lumea

Soarta omenirii ar putea fi scrisa in stele 😉 Potrivit unui studiu, 11,8 la suta dintre liderii mondiali sunt in zodia Scorpion. Iata topul celor mai influente si puternice semne zodiacale din lume, analizand zodiile in care s-au nascut liderii din 195 de tari din intreaga lume.

Scorpion – lideri in 22 de tari

Scorpionii sunt persoane care se automotiveaza si stiu exact ce vor de la viata, fie ca este vorba despre cariera sau orice alt aspect.

Perseverenti, pasionati si focusati pe cariera, Scorpionii sunt persoane cu incredere in fortele proprii, care nu accepta infrangerea decat atunci cand nu mai exista absolut nicio sansa de reusita.

Scorpionii au o persoalitate puternica si traiesc cu pasiune si intensitate. Pentru ca traiesc la intensitate maxima, sunt de neoprit pana nu isi ating telurile pe care si le-au propus.

Scorpionii sunt persoane critice, usor de arogante, cu care ceilalti se inteleg destul de greu.

Ceea ce ii plaseaza in topul zodiilor puternice este acea determinare de care dau dovada, perseverenta si capacitatea de a-si indelini obiectivele.

Una dintre cele mai importante trasaturi ale Scorpionului este abilitatea de a se concentra si a se organiza. Iau decizii bune in situatii de stres. Este greu sa le distragi atentia atunci cand au ceva de facut. Sunt persoane echilibrate, care gandesc inainte de a lua o decizie.

Scorpionul este un maestru in arta chestionarii – intrebarile lui sunt directe si penetrante. Dar nu ia „de bune” raspunsurile celorlalti si trage singur propriile concluzii.

Este un invingator si rareori are parte de infrangeri. Incapatanarea si resursele sale de energie il fac sa incerce din nou pana reuseste. Munceste cu drag si spor si se bucura de roadele muncii sale.

Leu – 18 tari

Barcak Obama este Leu si asta spune multe.

Ce poate face un Leu cu viata lui? Orice isi pune in minte!

Sunt persoane carora le place sa domine si sa conduca. Sunt lideri innascuti.

Sunt neinfricati si abordeaza orice problema cu incredere. Sunt capabili de a crea strategii remarcabile care sa ii ajute sa isi indeplineasca telurile.

Aceasta tarie de caracter a lor ii poate transforma in persoane exagerat de mandre, arogante si incapatanate.

Carisma este trasatura prin care ii face pe ceilalti sa il urmeze orbeste.

Guvernati de Soare, Leii sunt acele persoane care fac ca lucrurile sa fie posibile. Sunt entuziasti, implicati si parerea lor poate fi salvatoare intr-o situatie dificila. Leul este cautat de cei din jur: i se cere adesea sfatul.

Sunt indivizi extrem de talentati in arta comunicarii, care au o multime de admiratori. Sunt lideri innascuti si apreciati. Sunt genul de persoane care se fac remarcate si care pot decide directia in care vor merge lucrurile.

Nu fug de munca si de responsabilitati. Dimpotriva, Leul este una dintre cele mai muncitoare zodii.

Incapatanati si dominatori, nu le place sa li se spuna ce sa faca. Asa ca daca vrei sa ii convingi sa faca ceva, vorbeste-le politicos.

Atractia animalica a Leului este irezistibila pentru cei din jur, care il urmeaza cu sfintenie. In situatii de lucru in echipa, Leul este cooperant si de cele mai multe ori este jucatorul-cheie, care vine cu solutia mult asteptata.

O data ce isi seteaza un scop, nimic nu ii va putea opri pana nu il vor atinge.

Sagetator – 18 tari

Nascuti pentru rolul de lideri, Sagetatorii nu se gandesc de doua ori cand vine vorba de indeplinirea scopurilor lor. Sunt genul de persoane sincere si carismatice, a caror companie este cautata de colegii de serviciu.

In ciuda faptului ca sunt glumeti si spirituali, Sagetatorii iau munca foarte in serios. Indiferent de cat de grea este sarcina lor, nu vor renunta pana cand nu vor duce lucrurile la bun sfarsit.

Sunt exact oamenii de care ai nevoie atunci cand echipa de lucru este cu moralul la pamant.

Sagetatorul este mereu in cautare de informatii noi. Vrea sa cunoasca lucrurile in profunzimea lor si este interesat de religie, filosofie si in principiu…de orice!

Gandeste logic si are abilitatea de a vedea situatia in ansamblul ei. Este genul de persoana care stie sa asculte cu atentie si sa te inteleaga cu adevarat.

Desi au o imaginatie bogata si sunt capabili de multi tasking, Sagetatorii au o problema cand vine vorba sa isi mentina alter ego-ul sub control. Pot avea idei geniale, insa atunci cand lucrurile nu merg in directia in care vor ei pot deveni agitati si isi pierd controlul. Au tendinta de a deveni iresponsabili, din cauza faptului ca nu isi pot controla nervii.

Sagetatorii au o minte ascutita si sunt mereu in cautare de provocari intelectuale. Sunt cunoscuti pentru interesele lor in multiple domenii.

Gemeni – 17 tari

Nativii din Gemeni sunt experti in arta comunicarii. Au un fel aparte de a vorbi. Sunt extrem de priceputi in arta conversatiei si stiu ca vorba dulce mult aduce. Asa ca este de la sine inteles ca vor alege profesii in domeniul comunicarii.

Inteligenta ii ajuta mult la locul de munca. Gemenii sunt intelectuali innascuti. Sunt mereu intresati sa invate lucruri noi. Sunt destepti si au o minte ascutita. Nu se tem sa isi faca opiniile cunoscute.

Gemenii sunt intelectuali innascuti. Sunt mereu intresati sa invate lucruri noi. Sunt destepti si au o minte ascutita. Nu se tem sa isi faca opiniile cunoscute.

Se adapteaza usor. Sunt indivizi cu vederi largi, deschisi catre noi experimente. Nativii din zodia Gemeni se adapteaza in functie de situatie si le place sa traiasca momentul.

Sunt experti in arta comunicarii. Gemenii au un fel aparte de a vorbi. Sunt extrem de priceputi in arta conversatiei si stiu ca vorba dulce mult aduce.

Rac – 16 tari

Manati de dorinta de a oferi siesi si familiei sale o stabilitate financiara, Racii devin extrem de motivati in ceea ce priveste cariera.

Racii sunt genul de persoane care isi fac temele cu sfintenie – nu-i vei prinde pe picior gresit intr-o sedinta. Se pregatesc inainte si au raspunsuri pentru orice intrebare.

Racii au un talent innascut pentru a invata informatii din domenii cat mai diferite, au o intuitie puternica si o imaginatie boagata, calitati care ii transforma in artisti talentati, scriitori, compozitori, actori.

Desi Racii sunt cunoscuti mai degraba pentru schimbarile lor bruste de dispozitie, sunt persoane puternice si perseverente.

In general, sunt persoane care au incredere in fortele proprii, isi cunosc valoarea si vor sa fie recompensati pe masura muncii lor.

Sunt ambitiosi si determinati, atat pe plan profesional, cat si amoros.

Increderea in sine, perfectionismul si ambitia sunt cele 3 calitati care ii ajuta sa faca lucruri marete in viata si ii plaseaza in topul celor mai puternice zodii.

sursa – perfecte.ro