Test – Strânge pumnul și află tainele caracterului tău.

Felul în care strângi pumnul spune multe despre tine! Ai curaj să faci acest test?

Oamenii din Japonia au venit cu o serie întreagă de moduri de a vă citi personalitatea. Indiferent dacă este vorba de forma unghiilor, a tipului de sânge sau a celui de-al doilea deget cel mai lung pe mâna dvs., fiecare dintre ele ar trebui să dezvăluie felul dvs de a fi.
Testul se numește Kobushi Shindan (literal „Analiza Pumnului”), care este o modalitate de a înțelege personalitatea cuiva prin modul în care ei strang mana sa faca un pumn.  Deci, care ti se potrivește?

Tipul 1. Ce spune despre personalitatea ta
Sunteți un lider puternic, cu un simț al justiției care îi place să-i ajute pe oameni. Îți place să-i călăuzesti și vrei să se sprijine pe tine la nevoie. Sunteți obsedați de putere, securitate, stabilitate și, de asemenea, puneți mari eforturi în lucruri.

Dar adânc în inima ta…S-ar putea să pari o persoană puternică în afară, dar tu tinzi să fii naiv. Vrei să fii apreciat și necesar celorlalti.
Cât despre dragoste … Vrei să te dedici celui pe care-l iubești și să-l protejezi. Esti bun si consideri ca cealalta persoana e mai importanta decat tine. Pe de altă parte, este greu sa te exprimi cu cuvinte.

Tipul 2 -Ce spune despre personalitatea ta:
Sunteți amabili, sociabili și adesea plăcut de alți oameni. Sunteți o persoană care posedă multă creativitate și poate expune pe deplin talentele pe care le are.

Dar adânc în inima ta… Ești speriat să încerci lucruri noi și tu uneori consideri talentele tale o povară, așa ca ți-e frică de eșec. Puteți deveni cu ușurință prieteni cu oricine vă întâlniți, dar în inima voastră căutați oameni care vă vor sprijini întotdeauna și vă vor ajuta prin eșecurile voastre.
Cât despre dragoste … Din moment ce vă este frică de eșec, aveți nevoie de timp pentru a începe noi relații. Cu toate acestea, aveți tendința de a nu fi lacomi și de a da un aer de răceala.

Tipul 3 – Ce spune despre personalitatea ta:

Ești o persoană sensibilă și un introvert care de multe ori nu îți dezvăluie adevărata față. Sunteți adesea atrași de locuri de muncă mai creative. S-ar putea să nu aveți mulți prieteni, dar aveți relații profunde cu prietenii pe care îi aveți. Personalitatea voastră este mult adorată de prietenii dvs.
Dar adânc în inima ta …Deoarece acordați o mare importanță calmului și stabilității, urati conflictul. Chiar dacă ești supărat, o vei ascunde în inima ta. În exterior, poate păreți ascultător și uneori docil, dar în interiorul dvs. sunteți foarte emoțional.
Cât despre dragoste…Voi doriți o relație care nu este prea aproape și nu prea detașată. Deoarece sunteți calm și blând, vă luptați rar cu partenerul dvs, deci este bine să păstrați o relație lungă.

Deci, ce spune pumnul tău despre tine?

Aceste trăsături de personalitate se potrivesc cu a ta? Data viitoare când jucați foarfece, hârtie rock cu cineva, aruncați o privire la „piatra” lor, s-ar putea să vă dau o perspectivă profundă asupra inimii lor.