Testul FRICII. Află ce spune aceasta frică despre tine!

Test: In ce fotografie iti este frica sa intri?

Joseph Campbell a fost scriitor si cercetator american, preocupat de mentalul mitologic universal. El a condus mai multe studii psihologice si teoria lui are la baza faptul ca esenta existentei umane este fericirea, insa pentru a atinge aceasta fericire, oamenii trebuie sa isi infrunte cele mai adanci frici.

1. Casa abandonata in camp

Esti o persoana foarte inteligenta, cu un simt analitic dezvoltat. Cel mai valoros pentru tine este sa traiesti conform unor principii sanatoase.

Dar faptul ca ai ales casa abandonata semnfica faptul ca iti este frica sa infrunti si sa retraiesti momente care iti pot aminti de trecut.

2. Castelul fantoma

Esti o persoana cu o imaginatie absolut debordanta! Adori literatura, citesti cu nesat si iti place sa fii mereu informata. Cel mai valoros aspect al vietii tale este sa traiesti o poveste de dragoste romantica.

Dar faptul ca locul care te sperie cel mai tare este castelul fantoma arata faptul ca tie, in acelasi timp iti este frica sa iti duci spre indeplinire chiar visurile cele mai ardente. Adesea, ceea ce ne dorim se afla „de partea cealalta a fricii”.

3. Gaura de canal

Esti o persoana melancolica si introvertita cu o minte meditativa, capabila mereu de a chestiona lumea inconjuratore. Cel mai valoros aspect al vietii tale este starea de confort. Iti place sa iti creezi o viata indestulatoare si sa faci doar acele lucruri care te implinesc cu adevarat si iti aduc satisfactii.

Faptul ca cea mai infricosatoare imegine pentru tine este gaura de canal, arata ca iti este frica sa indraznesti sa visezi la mai mult. Iti pui inconstient limitari in privinta lucrurilor pe care ti le doresti de la viata si renunti prea usor.

4. Treptele catre nicaieri

Esti o persoana calculata, mereu atenta la detalii. Iti place sa iti construiesti strategii coerente de viata si sa te simti mereu in control. Esti o persoana capabila si mereu de incredere, reusind sa rezolvi absolut orice cerinta. Mai mult decat atat, reusesti sa vezi situatiile cu multa claritate si esti persoana in masura sa dea oricui, cel mai intelept sfat.

Faptul ca cea mai infricosatoare imagine pentru tine este cea a treptelor care duc catre nicaieri, arata ca iti este frica sa pierzi controlul. Detesti orice aspect neasteptat al vietii, schimbarile iti dau stari de anxietate, dar ar trebui sa inveti sa le accepti, pentru ca schimbarile sunt o constanta inevitabila a vietii.

sursa – garbo.ro