Testul Leu-Zebra: Care este primul animal pe care il vezi in imagine?

Testul Leu-Zebra: Care este primul animal pe care il vezi in imagine?

Acest test iti releva daca faci parte din categoria Leu sau categoria Zebra.

Inchide ochii si apoi deschide-i. Care este primul animal pe care il vezi in aceasta imagine? Acest test iti releva daca faci parte din categoria Leu sau categoria Zebra. Fa acest test si afla care este personalitatea ta dominanta – Leu sau Zebra?

Personalitatea Leu

„Nu eram leul, dar simteam ca trebuie sa rag precum un leu.” ~ Winston Churchill

Cei din categoria leu sunt energici si puternici. Sunt caracterizati de un spirit indraznet, iar dorinta de reusita este principalul lor motor in viata.

Personalitatea leilor denota prestanta, un aer nobiliar care iese in evidenta si care impune respect in absolut orice circumstanta. Cei din categoria LEU sunt mandri si preocupati de modul cum ceilalti ii percep. Oriunde ar fi, ei devin centrul atentiei si impresioneaza prin tot ceea ce sunt: postura, atitudine, cunostinte, eleganta.
Personalitatea Leu este una puternica, orientata spre reusita.

Personalitatea Zebra

Darurile Zebrei sunt echilibrul, agilitatea si unicitatea. Cei care au ales ZEBRA sunt caracterizati de o personalitate deosebita, aproape magnetica. Ei vrajesc prin creativitatea si prin sarmul lor. Mai mult decat atat, cei din categoria ZEBRA sunt puternici si deosebit de performanti in absolut orice isi propun, fiind principalii competitori ai celor din LEU. Atuurile lor sunt diferite.

Isi ating cu usurinta obiectivele si sunt recunoscuti pentru talentul lor de a lucra intr-o echipa. Uneori pot da dovada de o usoara aroganta, fapt ce decurge din auto-constientizarea sarmului lor unic.

Dar in ansamblu, cei din categoria Zebra sunt persoane sufletiste care vor pune mereu pe primul plan interesele grupului din care fac parte. Sunt devotati familiei si prietenilor. Zebrele nu suporta ideea ca pot dezamagi pe cineva apropiat si de asemenea, urasc sa fie lasate balta de catre oameni in care aveau incredere. Odata ce ai inselat increderea unei ZEBRE, cu greu mai poti sa ajungi la inima ei.

sursa – garbo.ro