Trucuri pentru a fi mai bună la pat.

Cum să fii mai bună la pat

Toate femeile își doresc să aibă parte de partide intime ca în filme, însă de multe ori realitatea este cât se poate de diferită. Iată doar câteva trucuri despre cum să fii mai bună la pat.

Fii mai vulnerabilă

În mod ironic discuțiile despre intimitate sunt mai grele decât actul intim în sine. Însă, dacă vei fi mai vulnerabilă și mai deschisă în ceea ce privește sentimentele tale, viața intimă se va îmbunătăți considerabil. Spune-i ce te excită, ce ți-ai dori ca el să facă în dormitor și nu evita nici subiectul fanteziilor.

Ești frumoasă așa cum ești

Poți fi cea mai frumoasă femeie din lume,dar dacă ești nesigura relația ta va avea de suferit. Fie că este vorba de celulită, câteva kilograme în plus sau vergeturi,fiecare dintre noi avem ceva ce am dori să schimbăm la corpul nostru. Dar asta nu trebuie să ne afecteze părerea pe care o avem despre înfățișarea noastră și să ne scadă astfel încrederea în noi. Femeile care atrag bărbații nu sunt neapărat cele frumoase ci cele care au încredere în ele și care știu să-și evidențieze calitățile. Așadar nu te sfii să porți o lenjerie provocatoare și-l vei înnebuni pe partenerul tău.

Fii stăpână pe situație în pat

Nu e nimic mai excitant decât o femeie care face primul pas. Niciunui bărbat nu-i place o femeie timidă în pat așa că întreabă-l ce și-ar dori să faci pentru ca momentele voastre intime să fie de neuitat.

Citește cărți erotice

Atunci când ești în pană de idei, o sursă de informație sunt cărțile erotice. Nici nu știi ce idei o să-ți vină iar iubitul tău va fi plăcut surprins.

Mai multe poziții intime

Dacă la începutul relației nu vă puteați ține mâinile departe unul de altul după un timp actul intim poate deveni o rutină. Pentru nu a ajunge în acel moment și a condimenta relația, schimbarea pozițiilor intime poate împiedica apariția plictiselii.

de Sorina Severin

sursa – https://www.clickpentrufemei.ro/sectiune/cuplu/articol/cum-sa-fii-mai-buna-la-pat