Vine vara, ce mai mancam?

Alimente pe care să le mănânci fără teamă că te vei îngrășa

Vine vara și fiecare dintre noi vrea să arate cât mai bine în fuste și rochii. Dacă te numeri printre cele care își calculează cu grijă caloriile consumate, iată o listă cu alimente pe care le poți mânca fără să te îngrași.

Popcorn
Un bol de popcorn are doar 31 de calorii. Singura condiție este să-l prepari fără unt sau zahăr, ci doar cu puțină sare.

Vinete
O vânătă medie la cuptor sau coaptă pe grătar fără ulei are doar 24 de calorii. Așadar, poți mânca vinete fără grijă că te vei îngrășa, atât timp cât le mănânci alături de pește la grătar, carne slabă la cuptor sau salată de crudități.

Portocale, grepfrut și mandarine
Dacă strugurii sau bananele favorizează kilogramele în plus, citricele, în special portocalele, grepfrutul și mandarinele, sunt sărace în calorii. În schimb, conțin fibre, flavonoide și vitamina C. Acestea asigură o senzație de sațietate de lungă durată și îmbunătățesc digestia.

Pepene
Fie că este vorba de pepenele galben sau de cel roșu, o felie de pepene are în jur de 60-70 de calorii. Te hidratează și elimină în același timp excesul de apă din organism. În plus, te vei simți sătulă mai mult timp și nu vei mai fi nevoită să apelezi la tot felul de gustări bogate în calorii.

Castravete
De pe lista alimentelor care te ajută să slăbești nu lipsește castravetele. Îl poți adăuga în salate de crudități sau chiar în băuturi. Are puține calorii, deoarece are un conținut ridicat de apă.

sursa – clickpentrufemei.ro